Press "Enter" to skip to content

Актуални мъжки якета

Актуални мъжки якета – на какъв модел и цвят да се спрем този сезон?

Ако държите да се снабдите с удобно и топло зимно яке или грейка, нашият съвет е да се доверите изцяло на разбиранията си за комфорт, топлина и удобство. Повечето съвременни мъже са доста динамични и практикуват професии, свързани с по-интензивни дейности, така че избора на яке трябва да е съобразен с това.

модни мъжки якета за сезона
Желателно е връхната дреха е достатъчно лека, осигуряваща едновременно нужната топлина на тялото, но и свобода на движенията.

Кои са актуалните тенденции в модата на мъжки якета този сезон?

Отговор ще получим от FashionChoice – онлайн магазин за модни дрехи

Пухените якета са eдни от най-предпочитаните варианти за зимна връхна дреха, не само от мъжете, но и от дамите.
Мъжките модели са по-дълги, с големи качулки, които в повечето случаи могат да се свалят, с дебела подплата. При някои модели подплатата също може да се сваля. Якетата с пълнеж от пух се отличават с това, че са много леки и това ги прави изключително удобни за всекидневието.

Мъжки якета с декорации, щампи и интересен дизайн също привличат погледа и могат да внесат разнообразие и по-спортен оттенък на външността ви.
Особено топло и актуално излъчване имат якета с шарки на каре. Вариациите на този десен са доста и е въпрос на вкус на коя разновидност на карето ще се спрете. То може да бъде съвсем ситно, по-широко, цветно или едноцветно.
При всички положения се носи с едноцветен панталон или подходящи дънки.

Кои са цветовете на зимата в мъжките връхни дрехи и по-конкретно в мъжките якета според онлайн магазина за дрехи FashionChoice?

Част от дизайнерите залагат на ярките цветове, като си позволяват да предложат дори оранжево, червено и ярко розово, но за почитателите на типичните зимни цветове и мъжествената осанка са предвидени войнишко зелени мъжки якета, якета в бордо, черно и кафяво.
Разбира се, спортните модели мъжки якета и грейки без ръкави се отличават с повече цветови акценти и светлоотразителини тигели, които привличат вниманието и придават спортна визия на притежателя им. Подобни и други модели мъжки якета може да видите тук: http://fashionchoice.bg/?product_cat=yaketa

Част от мъжете са доста издръжливи на студ и дори и навън да е мразовита зима, търсят по-леки и по-тънки якета. Съчетаването на тези якета с тениска и плътна зимна риза или поло, може да направи визията ви неустоима и някак си романтична. Модерно е да носите якето откопчано, но винаги можете да измислите само ваш вариант, по който да презентирате новата си връхна дреха.

Да се радвате на зимния ден навън е повече от чудесен вариант да се оползотвори свободното време, така че единственото, което можете да направите още сега е да си купите нова хубава грейка или яке и да излезете навън.