Най-мощният миниван в света е производство на OPEL!

Наскоро една от водещите компании в света, а именно OPEL представи своя най-нов миниван. За изненада на много потребители, но не и на специалистите, най-новият OPEL автомобил се оказа най-мощният миниван, който някога е произвеждан. Малкият автомобил е с впечатляващи характеристики и притежава двигател от тип SIDI. Впрочем този автомобил може да се ремонтира дори с полупрофесионални авто инструменти.
Read more

Пътна помощ – паяк

Пътна помощ – паяк

Съвсем наскоро изведени данни от проведено анонимно запитване у нас изключително красноречиво показаха, че по-голям процент от населението в страната ни няма точна представа за смисъла на услугата пътна помощ с паяк. Изключение правят само водачите на превозни средства, разбира се, които поне веднъж са имали необходимост от пътна помощ в София или репатриране. Точно поради тази причина ние ви предлагаме да се потопите в дълбокия и непознат свят на мултифункционалната услуга, наречена „пътна помощ с паяк“.
Read more

Високо технологични грижи за автомобила

Какви грижи за автомобила са задължителни, за да ни служи вярно и дълго?

Грижите за колите вече се превърнаха във високо тохнологични. Причина за това е, че съвременните автомобили притежават редица нововъведения и агрегати /около 90%/, и всичките се следят и поддържат от датчици, сензори и други съвременни технологии. Бордовия компютър, gps навигацията, автопилота и всички камери, въздушното окачване, спирачките, двигателя, разхода на гориво и редица други агрегати и данни са под постоянно управление и синхрон, за да може автомобила да се движи перфектно и вие да имате актуална информация за състоянието му.
Read more

Най-предпочитаните автомобили с въздушно окачване

Най-предпочитаните автомобили с въздушно окачване

Има много фактори, които определят избора на един автомобил. Някои потребители предпочитат спортния дух, други са привлечени от красивия и функционален дизайн, но повечето шофьори търсят комфорт в пътуването. Това не е толкова непостижимо, особено в наши дни.

Преди няколко десетилетия на пазара за превозни средства беше представена една нова система, определяща за комфорта на пътуването и сигурността на всеки автомобил. Това е въздушното окачване, което придоби невероятна популярност в последното десетилетие. Все повече собственици на автомобили са готови да „заменят“ своите коли с такива, при които има оборудвана пневматична система на окачването. И това далеч не се отнася само за шофьорите на спортни модели, а за водачи на тежкотоварни превозни средства, автобуси и др.
Read more