Press "Enter" to skip to content

Часовници Diesel: вечен стил и ненадминато качество

Както гласи изразът „по дрехите посрещат“, така може да се разберат много неща за човека спрямо начина, по който изглежда. По този начин може да се окаже вярно и това, че по бижутата, които носи, може да се разбере много за него. Това със сигурност е вярно за часовника, който мъжът избира да сложи на ръката си. 

Например, може да носите евтин часовник, нещо като ежедневна марка, която има добра репутация сред мъжете от средната и работническата класа. Когато хората видят този часовник на китката ви, те вероятно ще разберат доста неща за начина ви на живот: работите на почасова заплата или в офис, плащате сметки, карате удобна, но не луксозна кола и т.н. Този часовник казва, че имате солидна репутация, радвате се на добра лична история и не се притеснявате много за долара.

След това има работен часовник – този, който изглежда малко по-масивен и има няколко допълнителни функции. Но при този вид и усещане човекът, който носи часовника, не слага риза и вратовръзка. Вероятно той прекарва голяма част от времето си навън и се занимава активно със спорт, риболов, лов и т.н. Понякога можете да намерите часовник от този тип на китката на мъж, който има нужда от допълнителни функции и характеристики на часовника. Много дизайни на часовниците Diesel попадат в тази категория.

Къде стоят мъжките часовници Diesel в света на часовниците?

Има няколко думи, които можете да използвате, за да започнете да отговаряте на този въпрос. Започнете с думата „иновация“ и включете „фокус върху начина на живот“, когато говорите за тази марка часовници.

Компанията отдавна е описвана като „електроцентралата на денима“, тъй като именно оттам е започнал бизнесът – от дънките от деним. 

Ръководството поема в изцяло нова посока с енергични, поразителни часовници Diesel, които са едновременно модерни и уникални. Всъщност за мъжете, които водят активен начин на живот, изборът на часовник Diesel може да бъде доста голямо предизвикателство. Разгледайте по-отблизо само два от обширната линия и ще добиете добра представа защо тези модели часовници се харесват на активните мъже.

Мъжествен и модерен

Обърнете внимание на Mega Chief, който е мъжествен и модерен, но в същото време остава небрежен и удобен. Кръглият корпус с гравирано лого, матиран черен циферблат и кожа с камъчета правят този модел любим сред мъжките часовници Diesel. Оранжевият „оттенък“ позволява на този функционален и привлекателен часовник да бъде и малко по-забавен, дори модерен. Не забравяйте и черните стрелки със скелетон!

Серията Daddie е малко по-различна, защото мнозина виждат този стил като малко по-бляскав. Въпреки че идва с всички функции, които го правят чудесна част от облеклото ви, той има и три хронографски подциферблата и е водоустойчив. Той може да бъде идеалният избор сред часовниците Diesel за мъже, които искат да изглеждат добре, но които искат часовникът да бъде и практично устройство.