Да върнем усмивката си с базални импланти

В световен мащаб пациентите познават различни видове дентални импланти. В днешни дни обаче, се появи така наречената базална имплантология, която преобърна представата на хората за имплантирането, защото въведе съвременен метод за зъбно възстановяване. Това ни провокира да обърнем внимание на базалните зъбни импланти и техните големи предимства.

В миналото конвенционалните видове импланти, се интегрираха в меката гъбеста кост. Това налагаше изчакване на дълго време за приспособяването на имплантите към организма. Сега това не е така, защото базалните зъбни импланти от Swissimplants позволиха поставянето им в кортикалиса или иначе казано, дълбоко в най-твърдата кост на зъбите ви, без затруднения.

базални зъбни импланти

И, ако сте чакали седмици или месеци за интеграцията на имплантите, то тези грижи вече са на заден план. Денталните специалисти предлагат закотвяне на базални импланти за броени дни, така че не се притеснявайте, а пристъпете към този вид услуга. Последната ще ви съдейства да възвърнете чаровната си усмивка и най-сетне да повишите контактите с приятелите и колегите.

Ако не разполагате с достатъчно средства за скъпи дентални импланти, ако не искате да чакате с месеци, за да можете да се усмихвате и да се храните редовно, и ако ви пука за вашето самочувствие, то не пренебрегвайте силата на базалната имплантология, която ще ви зареди с положителна енергия и най-накрая ще ви позволи да бъдете пълноценен член на обществото.

Не вярвайте на митове и легенди за лошото въздействие на базалните импланти. Тези приказки идват от стоматолози, които гледат да пробутат своите продукти. Извиняваме се за купешкия израз, но той отразява реалността, такава каквато е и няма дори капка заблуда.

Разбира се, базални зъбни импланти, се слагат само от доказани специалисти. Ето защо нашият съвет е да направите предварителен преглед на денталните центрове, които могат да свършат качествена работа. Все пак това е една сериозна инвестиция в здравето ви, която изисква да бъдете прецизни при избора на специалисти, които да се ангажират с тази отговорна работа.

В заключение
Имате реален шанс за нова усмивка и по-добра дъвкателна способност благодарение на базални импланти. Използвайте ги, тъй като те са верния път към социалната активност и подобряване на контактите. Доверете се на изпитаното качество и не се притеснявайте за подробностите, тъй като процедурите са леки, бързи и дори приятни за пациентите.