Детски играчки за двора

Не е тайна, че децата чакат с нетърпение да дойде лятото, да започне ваканцията и да могат свободно да играят на двора. Всеки един разумен родител ще направи всичко възможно да осигури на децата си отлично забавление, набавяйки добър набор от детски играчки за двора, с които няма да скучаят.

Игри навън

7 идеи за детски играчки за двора

Можете да сложите пясъчник, люлки, детска къщичка и още редица атракции. Можете и да проявите креативност и да направите сами някои от играчките.

Детски игри на вън с тебешир

Знаете, че децата обичат да рисуват с тебешир на пътеката. За да си осигурите чиста асфалт, направете им черна дъска, закачена на оградата. Така те ще си имат обособено място, а вие – чиста пътека.

Въжена линия

Защо да не измислите място и за една въжена линия. Така децата ще могат да изгарят енергията си и бързо да се придвижват всеки път, когато ги викате. Ние едно време на това му казвахме „Тарзан“ и малцина успяваха да го преминат.

Детски къщички

Детската къща в задния двор или индианската палатка, са чудесна изненада. Повярвайте, че дори ще ви молят да им позволите да спят там през нощта.
Интересно забавление ще е хамакът в двора. Ще си направят истински остров и ще се правят на Робинзон, който спи в хамак.

Детски люлки за двора

Люлките са често срещана и любима играчка в задния двор. Можете да намерите чудесни комплекти, предназначени за различни възрасти. Ако разполагате със стар стол, обаче, можете да си направите въжена люлка и сами. Някои използват гума, която връзват здраво и също става чудесна люлка.

Пясъчник

По-малките деца обожават да си играят с пясък. За да не ви карат да излизате по няколко пъти на ден, за да си играят в пясъчника на детската площадка, можете да си направите пясъчник и в двора. Ще е добре да направите и сянка над него, за да не пречат слънчевите лъчи на детето да играе спокойно. Това е една от любимите детски играчки за двор и на нашето дете.

Игри с вода навън

Децата обичат водата. Вместо да ги оставите да се мокрят на чешмата, осигурете им друго забавление. Балоните, които се използват като водни бомби ще бъдат любимата им игра. Не забравяйте колко много сте си играли с водни пистолети и вие, когато бяхте деца.

Детски басейни

А може би един импровизиран басейн ще бъде още по-забавен. Ако допълним в него и пяна за впечатляващи сапунени балони, картинката съвсем ще стане прелестна. Добавете и жълто пате за по-малките деца или корабчета и лодки за по-големите и със сигурност басейна ще се превърне във фаворит от всички играчки за двора.

Специалистите от онлайн магазина JerryKids.com ви приканват да погледнете всички техни предложения с играчки за двор тук

игри и играчки за двора
Любими играчки за двора

Когато оформяте детския кът с играчки в двора, старайте се да е максимално разнообразен. Добре е децата да не скучаят и да се забавляват истински. Нека всичко е много по-забавно интересно от филма по телевизията и компютърните игри. Нека децата прекарват максимално време навън.

В някоя следваща статия ще ви дадем още идеи за игри навън като минифутбол, детски хокей на трева, състезание с колички, детски рицарски турнир, игри със сапунени мехури и други забавления.

Старайте се играчките за навън да са максимално безопасни за тях и дръжте малките палавници под око непрекъснато.