Започна сезонното почистване: От мазето до таванското помещение

Започна сезонното почистване: От мазето до таванското помещение

Сезонното почистване вече е в разгара си, от вас зависи как ще го организирате в дома си.

Всеки от нас обича да се радва на слънчевите уикенди и разходките сред природата. По-досадните и тривиални задължения обаче понякога изискват да отделим време и за сезонното почистване. Няма как, ще жертваме един-два почивни дни, за да се насладим после на една по-приятна обстановка.

Как да организирате почистването – от мазето до таванското помещение
Read more

Класиката е вечна: 5 причини да изберете мебели от масив

Класиката е вечна: 5 причини да изберете мебели от масив

Класическите мебели от масив не остаряват и са винаги модерни
Модата е преходна, а класиката – вечна. Ако се придържаме към тази сентенция, ние никога не бихме сгрешили, дори да решим да съчетаем и двете тенденции в обзавеждането.

Причините, да предпочетем за дома си класически мебели от масив, са многобройни, но има 5 от тях, които със сигурност биха ни мотивирали достатъчно.
Read more

Какви са ползите от абонаментното почистване на офиси

Абонаментното почистване на офиси винаги е необходимо и какви по-точно са ползите от него ще научите от настоящата статия в ontheweb.bg

Според психологически проучвания става ясно, че за да бъде всеки служител продуктивен, позитивен и ползотворен, той задължително трябва да работи във винаги чист и свеж офис. Подобно на почистването на дома, така и при по-специфичното почистване на офисите, е изключително важно да се спазва това златно правило.
Read more

5 важни точки при наем на контейнери за строителни отпадъци

5 важни точки при наем на контейнери за строителни отпадъци

Контейнерите за строителни отпадъци при ремонт гарантират удобство и спокойствие, докато трае ремонта на къщата или вилата. Това удобство ще ви гарантира чистота в къщата, липса на разправии и обтегнати отношения със съседите, възможност децата да играят на двора, липса на прах и мръсотия и най-важното екологично отношение към природата. Поради факта, че строителните отпадъци се изхвърлят на предназначено депо за тази цел, вие се грижите косвено за чистотата в страната.
Read more

Какво трябва да знаем за плъховете и мишките.

Профилактичните мерки срещу гризачите включват висока здравна култура на населението и остра нетърпимост към плъховете и мишките в домовете, складовете и сервизните помещения.
Основна профилактична мярка е лишаването на гризачите от храна и убежища, което се постига чрез санитарно-хигиенни, строително-технически и отпъждащи средства, наречени репеленти.
Read more