Какви черти на характера издава формата на вашите бижута

Изборът на бижута никога не е случаен, особено, ако се прави от суетни и подвластни на модните тенденции дами и господа.
Знаете, че психолози и анализатори на човешкото поведение, външен вид и характер имат какво да ви кажат за стила ви на обличане и избора на аксесоари. Вероятно ще ви бъде интересно да разберете, какво „говори“ за вас формата и дизайна на любимото ви бижу?

Не е задължително да приемате на 100 % подобни анализи, защото все пак, бижутата са нещо, което избираме въз основа на моментно влечение или сляпо следване на модата или носим, само защото ни е било подарено от скъп за нас човек.

Бижуто издава вашия характер

Все пак, какво означава ако предпочитате да носите стоманени бижута с остри или геометрични форми, множество ръбове, шипове или камъни с неправилна форма?
Все повече мъже обръщат особено внимание на външния си вид и търсят всевъзможни начини да разнообразят и придадат оригиналност на визията си. Голяма част от тях избират да постигнат това с помощта на стоманени бижута, защото те са доста атрактивни, мъжествени и не остават незабелязани.

Ако обаче повечето от бижутата са като описаните по-горе, внимавайте – личността, която ги носи може да крие агресивно и бунтарско поведение, да реагира експресивно или да се държи грубо в определени ситуации.

За ежедневието дамите често подбират семпли стоманени обеци, в съчетание с гривна. Колкото по-геометрични са формите, толкова по-склонни сте към конфликти, пререкания и агресивно поведение.

Ако дизайна на бижутата е по-скоро заоблен, овален, а формите са гладки и шлифовани, това символизира по-толерантен и миролюбив нрав. Вие не обичате да се карате, да сеете интриги и да злословите. Търсите хармония в живота и отношенията си с околните, искате да сте заобиколени от любов, красота и естетика. Голям избор от подобни бижута от стомана може да видите в сайта на Магазини Гранат, например в следната категория: http://www.magazinigranat.com/steel-jewelry

бижута за всеки вкус и характер

Хора като вас трудно могат да бъдат изкарани „извън нерви“ и не изпадат в крайности. За тях е характерно поддържането на „златна среда“ в отношенията с околните – нито се подмазват, нито се карат с тях.

Онези любителите на бижута, които имат и от единия, и от другия вид обеци, колиета и стоманени комплекти, често се колебаят в стила си на обличане и не знаят какво искат. Те трудно предприемат кардинални промени и никога не налагат избора си на другите.