Hush Puppies – всеки успех започва с една малка стъпка!

През 1958 г. се ражда на бял свят световноизвестният бранд Hush Puppies и създава първата ежедневна обувка. Това е началото на градския стил. Hush Puppies представя първите си модели на световното изложение за обувки в Чикаго. Това е първата крачка, която предприема марката. След това, марката добива изключителна популярност и скоро се превръща в една от най-търсените обувки в САЩ.

обувки hush puppies
Манията е толкова голяма, че много звезди от музикалния бранш полудяват по обувките Hush Puppies.

Революционната идея, родена петдесет години, продължава да вдъхновява и днес!

Във време, когато изборът на обувки не е бил толкова разнообразен, колкото днес, Hush Puppies поставя началото на нова възможност сред обувките, а именно разнообразие от модели, които могат да бъдат подходящи за всеки един стил на обличане. Това се харесва на всички и скоро кучето от порода Басет, което можете да забележите като лого на марката, става отличително навсякъде по света.

Днес след толкова години развитие, нещата не са се променили особено. Марката продължава да държи своята изисканост, на изчистена визия на моделите, които предлага. По този начин обувките Hush Puppies са подходящи както за официално облекло, така и за ежедневно. Няма значение дали сте бизнесмен, служител или пък човек на изкуството – гарантираме ви, че се влюбите в обувките още с първата стъпка.

Комфорт и функционалност!

Първото нещо, което забележите, когато обуете обувката е комфорта. Обувката е направена така, че веднага да приеме формата на крака, като по този начин ви осигурява оптимална опора на стъпалото, така че да не се уморявате, дори и цял ден да работите на крак.

Начинът, по който са изработени обувките, ви помагат да скриете различни дребни несъвършенства. Нещо повече, обувката се грижи за вас, като ви помага да поддържате изправена стойка.

В днешно време ние сме изложени на постоянен стрес и натовареност. Добрата обувка е нещо, от което се нуждаем и това е необходимост, която не може да бъде заместена от евтини алтернативи.

Не на последно място поставяме условието да изглеждате уверени и елегантни във всяка една среда и това е напълно се покрива от Hush Puppies.