Как да носим черни рокли?

Безспорно черните рокли могат да спасят положението в критични ситуации. Те са стилни и могат да се комбинират с всичко. В тази статия ще разберете как и с какво можете да носите черни рокли, така че да сте неотразими във всеки един случай.

дамски черни рокли

Изяло в черно

Можете да съчетаете черни рокли с черни аксесоари. Така ще бъдете изцяло в черно, което ще контрастира с кожата ви, ако е по-светла и ще накарате лицето ви да изпъкне. Тази визия никак не е лоша, а и можете лесно да я постигнете.

Комбинация с други цветове

Черните рокли стоят чудесно в комбинации с други цветове. Използвайте червени обувки и чанта, за да постигнете класическа, но стилна визия. Ако пък не сте фенове на червения цвят, можете да използвате златно или сребърно. Експериментирайте и вижте кое ще ви стои най-добре и с кое ще чувствате стилни, женствени и красиви.

Стилно колие

Друг вариант за съчетаване е стилното колие. Изберете такова бижу, което да е по-голямо и да се съчетава отлично с роклята. Ако искате да имате други аксесоари, като чанта или пък обици, то те трябва да бъдат малки и да отговарят на цвета на колието. За предпочитане е при тази комбинация да не носите нищо и да нямате други аксесоари и бижута освен колието.

Кожено яке

Ако черните ви рокли са къси, то можете да съчетаете с кожено яке за стилна и съвременна риза. Препоръчително е то отново да бъде червено, но и черно също е подходящо. Коженото яке прави роклята подходяща за по-хладните дни и ще можете да я носите по всяко време.

Обувки в телесен цвят

Хубаво е да носите черни рокли с обувки в телесен цвят. Това са цветове, които са актуални, класически и можете да бъдете сигурни, че с тях ще изглеждате стилно и модерно по всяко време на годината.

С колан и други аксесоари

Черните рокли се съчетават отлично с колан. Коланчето може да е червено или черно, което да минава през талията и по този начин да я очертае и да я направи още по-изваяна. Почти всички модели дамски рокли се комбинират успешно и с други аксесоари като слънчеви очила, шалче, дамска чанта или както казахме с бижу. Слънчевите очила с поляризирани стъкла и огледална плака ще ви направят още по-загадъчна и неотразима.

Експериментирайте с черните рокли и ще откриете своя стил. Черното е универсален цвят и се съчетава с почти всичко.