Как наследникът ви никога да не скучае, дори когато отсъствате?

Неоспорим факт е, че първите няколко месеца след своето раждането, бебето ще прекарва по-голямата част от времето си в своите кошарки, колички и люлки. Поне докато почне да лази или да се търкаля малкото човече ще има нужда само от удобна бебешка кошарка, уютната прегръдка на мама и топлата милувка на тати.

След няколко месеца нещата се променят доста осезаемо и порасналото бебе има свои нови нужди, за които родителите трябва да бъдат подготвени навреме.

Освен взимането на шезлонг и столче за кола, добра практика е в случай, че разполагате с налични финансови средства, да закупите като добавка и специална детска кошарка, пригодена за игра и движение през деня. Независимо от своята възраст, вашият наследник има нужда и заслужава внимание и грижа. Повярвайте ни, ако първоначално сметнете, че това са излишни разходи, с течение на времето сами ще се убедите, че сте сгрешили.

Голям процент от майките, които са родили, се завръщат на работа сравнително скоро след раждането и поверяват децата си на най-скъпите си и близки членове от семейството. Именно поради тази причина, освен човек, който да ги занимава целодневно, е нужно да осигурите на малчугана си и достатъчно средства и детски играчки за забавления и прекарване на времето.

Статистическите маркетингови проучвания сред домакинствата показват, че все повече двойки залагат точно на кошарата за бебе, тъй като тя е добре познато, сигурно и изпитано от много хора средство.

Немалко магазини за бебешки колички предлагат най-новият и хитов вид – кръглата кошара. Нейната уникалност позволява да се сгъне и прибере в малка, компактна чантичка, която с лекота може да бъде носена. Разполага с магнитни копчета от тик-так системата, които също допринасят за по-лесното й преместване. Поради не особено големия си размер и широчина, тя позволява да бъде изнасяна на различни външни места.

И преди да започнете да се притеснявате, ще ви изненадаме, че най-горният й слой притежава UV защита с много висок фактор, която едновременно неутрализира вредата от слънцето и пропуска само полезните му лъчи. Изключително интересен друг модел е чийто матрак е изработен във формата на плюшена играчка от пухкава материя.

Без съмнение, най-често търсените и предпочитаните от семействата видове са тези с висящи, интерактивни играчки, които пеят или говорят. Те са изключителен помощник на всяко малко дете, тъй като развиват неговата интелигентност и сетивност към света, и междувременно му подаряват полезни знания.