Press "Enter" to skip to content

Колко трябва да струва една дамска чанта?

Колко смятате е добре да платите за една дамска чанта? Мъжката аудитория, ще каже едно, женската друго, но най-простият възможен отговор би бил – колкото пари ви се дават. Да ви хареса една чанта, да ви грабне – цветово, дизайн, форма – както е казал българинът „Кефът цена няма“. Но това ли е всичко? До това ли се свежда целият избор на една дамска чанта? Само до визията?

Дамска чанта според нуждите ви.

Ние смятаме, че има много повече от това как изглежда една дамска чанта и нейната марка. Тя трябва да е подходящата за вас в няколко аспекта:

  • Визия
  • Материал
  • Обем
  • Разпределения
  • Дължина на дръжките
  • Кога ще ви е нужна

Това са точки, които няма как да пропуснете при избора си на дамска чанта.

Една чанта – много приложения.

Въпреки, че става дума за цената на дадена дамска чанта, нека поговорим към какво всеки трябва да се стреми, когато пазарува за дамска чанта.

Приоритета ви трябва да е – дали ви харесва и ще ви върши ли работа. Много често, купуваме дадена дамска чанта, без дори да се замисляме, колко ще бъде тя носена, дали ще е удобна, материята дали е правилната за мен и куп други детайли. Важното е да ви харесва, да, но трябва и да се носи практично.

Без значение дали това е дамска чанта естествена кожа или от еко кожа или друг тип материал – удобството, организацията вътре, дължината на дръжките са много по-важни от марката.

Но колко трябва да струва една дамска чанта?

Материала е началната точка. Може да намерите качествена кожена чанта на цената на текстилна или на еко кожа и обратното.

Не се стремете към марката, а към качеството на материала.

Не гледайте толкова цвета, колкото разпределенията вътре.

Удобството на дръжките също е от голямо значение. Ако прецените, че тази чанта покрива всички ваши лични изисквания – носене, стил, дизайн, материя и тн. – няма как да сложите цена, която да е прекалено висока. Вие знаете, че тази чанта покрива всички ваши критерии и няма да намерие нещо по-добро. Така че, ако трябва да дадем по-подробен отговор на въпроса – колко трябва да струва една дамска чанта – то това би било – стига да смятате, че за вас това е чанта, която ще ви върши работа и най-популярната марка няма как да ви убеди по друг начин.