Press "Enter" to skip to content

Най-мощният миниван в света е производство на OPEL!

Наскоро една от водещите компании в света, а именно OPEL представи своя най-нов миниван. За изненада на много потребители, но не и на специалистите, най-новият OPEL автомобил се оказа най-мощният миниван, който някога е произвеждан. Малкият автомобил е с впечатляващи характеристики и притежава двигател от тип SIDI. Впрочем този автомобил може да се ремонтира дори с полупрофесионални авто инструменти.

Семейството на двиагателите SIDI е повече от впечатляващо, защото много луксозни модели автомобили ползват този тип двигатели. Миниванът има страхотната мощ от 200 конски сили и 1.6-литров двигател на бензин. Всъщност новият автомобил, миниван на OPEL, е модификация на автомобил от предишната серия на този световен производител – говоря за серията Zafira Tourer, която пожъна големи успехи, защото броят на продажбите на тези автомобили беше повече от приличен.

Производителите на този автомобил гарантират неговото високо качество при редовна стандартна поддръжка без някакви специални техники, така че едва ли ще ви се наложи да си купите ръчни инструменти, за да ремонтирате автомобила, ако това не дай си боже ви се наложи.

Производство на части и инструменти за този автомобил

Компанията производител OPEL използва иновативни техники при производството на тази кола и по този начин успява да предложи високо качество на крайния продукт, а цената е повече от добра. Имайте предвид, че предишната серия минивани имаха 170 конски сили, а тази нова серия е на почти същата цена, но техническите ѝ характеристики са доста по-добри, имайки предвид, че въртящият момент е 280 НМ. Инженерите на Opel Определено са се представили много добре при разработката на този висококачествен автомобил, който освен всичко има и нов тип бутала, които имат намалена степен на сгъстяване (това ще се хареса на специалистите в бранша).

Двигателят на този мини звяр има механична скоростна кутия, която има 6 степени и с нея колата може да ускори до 100 километра в част за едва 8.9 секунди. Готино, нали? Имайте предвид, че това не е спортна кола, а по-скоро прилична градска кола от среден клас.