Press "Enter" to skip to content

Как да наблюдавате дома си в реално време от всяка точка на света

Възползваме се от модерните технологии, за да си осигурим удобство и сигурност.

Звучи изключително примамливо, нали?! Да се сбогуваме с тревогите и да имаме незабавен достъп до случващото се у дома, независимо къде се намираме.

Щастливи сме да живеем в толкова динамично развиващо се ежедневие, където иновациите улесняват съществуването ни с всеки изминал час.

Ето какво е нужно за това.

Само две неща

Камера за видеонаблюдение и интернет връзка на мобилния ви телефон. Второто го имат и първолаците. Остава да си набавите и липсващото.

През годините всички модели камери за видеонаблюдение са претърпели голямо развитие и напредък. До неотдавна те бяха сложни и обемни джаджи, чието поставяне изискваше специални познания.

За наша радост положението днес е съвсем различно. Устройствата са супер симпатични и ергономични. Компактните размери ги правят малко забележими и ненатрапчиви. Поставянето е лесно, особено ако се доверите на специалист.

За много от вариантите дори няма да се нуждаете от окабеляване. Процесът по инсталирането може да отнеме само няколко минути. След това ви е нужна добавка на вашия смартфон – активирате я, и готово. Свързани сте с вашия дом (или което и да било друго помещение) по всяко време.

Почивка на Карибите? Нямате грижи. Можете периодично да следите празната къща или как баба и дядо се справят с внуците.

Проблеми в офиса? Вие сте на ход. Винаги ще бъдете актуално информирани, без да се питате кой крив, кой прав.

Далеч от вилата? Отново сте в спокойни води. Активирате уведомления при движение и веднага реагирате на евентуална заплаха.

Нощно наблюдение? Точно като по филмите. Специалният режим за наблюдение в ниско осветена обстановка и високата резолюция на изображението ще премахнат всяко препятствие пред острия ви поглед. Винаги са от полза още един чифт очи.

Неограничени приложения

Само фантазията ви може да постави препятствия за използване на модерните устройства. Достъпните им цени не ви оставят оправдание да се лишавате от тях, дори и да изпитвате най – малка необходимост за поставянето им.

Редица бизнес начинания и производствени процеси са немислими без подобно оборудване. За тези случи може би ще се нуждаете от подсилени и висококачествени модели. Но това не може да се отчете като неразумен разход. Все пак купувате спокойствието си. А то, както знаем, е безценно.

Ако все пак ви се струва сложно, винаги можете да поискате квалифицирана помощ от специалисти и съвети за възможността да се възползвате от предимствата на видеонаблюдението.