Посрещнете най-висококачествените смесители за душ

Днес ще поговорим за обзавеждането в банята и по-конкретно за начина да изберем най-добрите и качествени аксесоари за мивки, каквито са смесителите за вода. От избора на този аксесоар освен чисто визуалното му присъствие и красота зависят и други неща като разхода на вода, дебита на течността и акуратността на температурата при смесване топла и студена вода.

Точно както смесителите за кухня и в частност смесителите за кухненска мивка, мивките за кухня, специализираните кухненски мивки, каквито са мивките алпака, например, независимо дали мивки алпака за вграждане или класически такива, са неизменен елемент от всяка кухня, така и смесителите за баня, независимо дали смесители за вграждане или обикновените такива, мивките за баня, душовете за баня, душ системите, линейните сифони, линейните подови сифони, моноблокът, тоалетната чиния, хидромасажните панели, алуминиевите радиатори, лирите за баня и лирите за баня на ток, са задължителна част във всяка баня.

Предлагаме ви списък с най-качествените термостатни смесители, но не онези смесители за мивка, а смесители за душ, чиито цени са по-скъпи от класическите цени на смесители за кухня, но несъмнено е заслужено. Важно е да изтъкнем, че изборът им не зависи от вида тоалетна чиния моноблок, нито пък от това дали тя е обикновен модел или конзолна тоалетна чиния. Единственото, което може да има значение за вас, е цената на смесителите за вграждане за душ, както и цените на линейните сифони за баня, и цените на лентовите сифони.

Безспорно свойството термостатичност е главен „виновник“ за високите цени на кухненските смесители, смесителите за баня, а в някои случаи дори и на цените за мивки алпака и цените на мивки от алпака. Един от най-висококачествените модели термостатични смесители за душ притежава специален екологичен бутон за дебита, подобно на моноблоковете и лирите, заради който бутон цените за моноблока, цената на лирата за баня и цената на тоалетната чиния също се покачиха напоследък. Цената на тези смесители за душ е 200 лева.

Смесителите за душ тип „Куадро“ пък нямат чучур и за сметка на това до голяма степен редуцират дразнещия шум, което е изключително предимство. Те са изработени от месинг и хром, а цената им е 400 лева.