Голямо разнообразие лаптопи втора употреба в София

В наши дни обществото свикна да купува употребявана техника, като в това число включваме компютри и лаптопи. Разбира се, тук говорим за хора, които си дават сметка какви са плюсовете и минусите на конфигурациите втора ръка и какво могат да им донесат те като краен ефект.

Какво ни кара да купуваме втора употреба лаптопи?

За щастие днес съществуват много фирми, от които можем да закупим добър ноутбук, смартфон, настолен компютър и така нататък. Има десетки сервизи продаващи качествена и дори елитна употребявана техника на достъпни цени и интереса към тях е наистина огромен.

избор на лаптоп втора ръка в град София

Най-добре ще се чувствате, когато намерите фирма за втора употреба техника, която ви дава гаранция за качество. Макар, че говорим за вече употребявани от човек преди вас лаптопи, то присъства варианта да ги закупите с гаранционен срок и сервизно обслужване на високо равнище.

Е разбира се, има и такива места, където няма да ви гарантират за секънд хенд стоки и това най-често биват заложните къщи или уличните продавачи в София от съмнителен произход. Естествено съветваме ви да страните от подобен тип възможности, защото може да допуснете сериозна грешка.

Често хората предпочитат да купуват технологии онлайн, тъй като това е един изключително удобен вариант. За целта обаче е нужно време, за да прегледате пазара и да платите сумата по доставката на продукта. Винаги бъдете внимателни при поръчките от Интернет, понеже е възможно да останете разочаровани от взетата стока.

Снабдете се с лаптоп втора ръка в столицата София

В случай, че живеете в София, то със сигурност ще намерите голямо разнообразие на мобилни компютри 2-ра употреба. Столичните фирми за техника секънд хенд са готови да ви обслужат по най-добрия начин, тъй че да останете доволни от инвестицията, която се готвите да реализирате.

Ще срещнете мнозина сервизи и фирми за продажба на употребявана компютърна техника в София, но малцина са тези, които наистина ще ви свършат работа. От голямо значение е да направите своята проверка в мрежата, преди да отидете на даденото място.

Най-много възможности за избор на компютри, монитори, принтери и най-търсените лаптопи втора ръка в София ще откриете ако потърсите в Интернет. Това, което се изисква от вас е да знаете какво точно ви трябва. Преди да дадете парите си, дайте си сметка за какви цели ще използвате машината. Ако става въпрос за игри и сложни програми, то се налага да вземете нещо по–силно, което да ви върши работа. В такъв случай се ориентирайте към употребяван лаптоп от workstation клас или поне бизнес лаптоп с повече RAM и процесор поне Core i5 или направо Core i7.

Ако ноутбука ви е нужен за по-скромни и не толкова отговорни дейности като работа с Microsoft офис пакетът, браузване, комуникация в Internet, по-стари 2D игри и мултимедия, то тогава може да се ориентирате и към някой евтин лаптоп 2-ра ръка до 300-350 лв. Например много актуален модел в момента е Lenovo ThinkPad T410. Истинска корава машина, екипирана с всичко необходимо като двуядрен процесор Intel от първо поколение Core i5-560/ 2.67Ghz, напълно достатъчно оперативна памет с обем 4GB DDR3, твърдия диск е 250GB, интегрирана видео карта Intel HD Graphics, адаптор за безжична мрежа, Webcam, DVD-RW, и чудесен LED дисплей с диагонал 14.1″ WXGA+ с резолюция 1440×900 пиксела.

От къде да купим?

Не забравяйте да попитате ваши приятели и близки за закупените от тях секънд хенд компютърни конфигурации или лаптопи втора ръка в София, но дори и да не получите точен отговор, не изпитвайте никакво притеснение да зададете конкретните си въпроси. Онлайн също ще намерите богата информация, която би могла да ви бъде от полза. Най-вече из хардуерните форуми където е пълно с реализирани компютърни и хардуерни специалисти, както и пишман разбирачи.

Естествено може да зададете и въпросите си на фирмата, от където сте решили да закупите въпросния лаптоп, компютър или монитор. Една такава фирма с много добър имидж и отзиви на сайта си е Интерсервиз-20, чийто офис за употребявани компютри и маркови лаптопи втора употреба се намира в София, ул. Софроний Врачански № 135, ет.1. Естествено те няма да ви откажат и доставка за провинцията с куриер.
Вариантите са да им пишете във формата за контакти, да им звъннете или да посетите офиса им в София. Безплатна консултация никой няма да ви откаже. Разбира се, ако нямате нужните знания и опит е хубаво да сравните отговорите на поне няколко фирми.