Блог и електронен магазин в едно

Твърде е вероятно вече да сте се замислили за възможността да се обърнете към доказани специалисти в бранша с поръчка за изработка на сайт, който да използвате и развивате по ваше усмотрение и в съгласие с целите си.

Той може да бъде корпоративен сайт, електронен магазин, блог, новинарски или личен, сайт за обяви или запознанства, форум и какво ли още не. Тук искаме да ви запознаем с една възможност, която набира все повече популярност в Интернет, а именно изработка на сайт, който представлява комбинация от онлайн магазин и блог.
Read more

Бизнесът може да бъде развит чрез оптимизация

Успешният бизнес изисква жертви. Все пак не е необходимо да давате купища пари за рекламирането му. Ако са ви нужни сериозни инвестиции, за да го развиете, то има начин да спестите пари от реклама. Най-доказания, ефективен и рентабилен като финанси начин е чрез вече познатата на всички бизнеси оптимизация за търсачки или накратко SEO
Read more

Качествени печатни материали – гаранция за добра реклама

Качествени печатни материали – гаранция за добра реклама

Добрата реклама означава успешно представяне на имиджа на компанията. Означава също повишен интерес към продуктите и услугите на фирмата.

Добрата реклама води до покачване фирмената конкурентоспособност и накрая – ръста на продажбите.

Коя е добрата реклама?

Неминуемо рекламата се счита за добра, когато постига целта си. Тя е привлякла повече потенциални клиенти, подобрила е имиджа на фирмата, популяризирала е целевия продукт или услуга.
Read more