Press "Enter" to skip to content

Правила и съвети при покупка на секции за дневни

От гледна точка на възможности интернет пространството ни изумява със своето предлагане независимо дали търсим мебели, облекла или услуги. Дори на моменти прекомерното насищане с продукти би могло да ни обърка в избора ни и да се чувстваме безсилни да изберем правилният за самите нас.

нова секция за дневната
Обзавеждането на дадено помещение е предизвикателство за тези, които не са много наясно с това и освен грешни размери могат да предизвикат и интериорен кич с мебел, която е твърде несъпоставима в обстановката.

Примерно секции за дневни намираме в различни варианти като цветове, модели, размери. На коя от тях да заложите е въпрос, на който в днешната статия ще се опитаме да отговорим.

За целта е нужно да знаем няколко важни за избора неща:

Първо – Винаги се водете от размерите на пространството, което желаете секцията да запълни в дневната Ви. Спецификата на габаритите е определяща дали модела ще изглежда като нашественик или като част от вече изградения интериор. Твърде голямата секция има много голяма вероятно да направи дневната неприятна и прихлупена.

За помещения, които не са просторни е абсолютно нежелателно да слагате мебел, която да е в стил „като секцията на баба“. Тези огромни стари модели трудно се вписват в дневна с модерно излъчване и дори да искате да използвате нейния обем за да прибирате вещи то в случая е по-добре да използвате друга алтернатива като например гардероб или пък скрин. За дневната с минималистични архитектурни данни е добре да заложите на секция, която да е модулна или по-неангажираща с присъствието си.

Второ- След като сте уточнили правилния размер е ред да определите и какъв трябва да бъде дизайна на новата секция за дневна. Когато отворите сайт за мебели виждате, че основният продукт „секции“ има и други допълнителни класификации. Това се прави с цел клиента да е максимално улеснен в избора си и затова с секторите класически, модерни, авангардни, детски и други можете да откриете именно тази, която да е в стила на интериора в дневната Ви.

Тук личната Ви преценка е определяща за това модела на новата мебел да е идеално пасваща на останалата мебелировка. Спазвайте линията и цветовото гама, като не бива да прекалявате с прекалена агресивност и контраст.
Трето – изяснете какви са очакванията Ви от секцията за дневна. Какво ще бъде нейното предназначение и на какво искате да акцентирате? Има клиенти, които искат да използват тази мебел като тв поставка и не държат секцията да разполага с много витрини и шкафове.

Други пък търсят мултифункционален модел, който да е съчетание от библиотека и кино кът. Така , че тук уточнете личните си необходимости и каква ще е основната роля на тази мебел. Успех в търсене на уникалната секция за дневна!