Press "Enter" to skip to content

Какво се случва в пети сезон на невероятния сериал по FOX ,,Бягство от затвора‘‘

Няма спор, че една от най-великите криминални драми, които са правени някога, е именно излъчваният по телевизия FOX сериал „Бягство от затвора“. През всичките дванадесет години излъчване по малките екрани, американската продукция несъмнено успешно си запази място сред най-добрите сериали по FOX.

Съвсем наскоро обаче, когато феновете на сериала вече се бяха примирили, че „Бягство от затвора“ приключва завинаги със своя четвърти сезон, екипът на продукцията светкавично ги изненада, пускайки чисто нов пети сезон по телевизия FOX.

За да ви бъдем максимално полезни обаче, днес ще ви разкажем накратко какво ново се случва в последния сезон на един от най-обичаните сериали по FOX.

Още в първия епизод на излъчвания по телевизия FOX сериал ,,Бягство от затвора‘‘, от появили се снимкови материали става ясно, че Майкъл най-вероятно е жив, а през това време Сара и Линкълн се обединяват, за да извършат най-мащабното бягство, в което едни от най-прочутите бегълци отново се появяват. Този път обаче, бягството, което ще се осъществи в един от най-вълнуващите сериали по FOX, е свързано именно с Майкъл, който е попаднал зад решетките в арабски затвор в Йемен.

Същeвременно, самият Майкъл, Уип и Джа правят опит да избягат оттам, но за съжаление той се осуетява. Един от главните герои на излъчвания по телевизия FOX сериал „Бягство от затвора“ Линкълн бива възпрепятстван, когато иска да научи какво наистина се е случило с неговия брат. Линкълн, Майкъл и останалите членове на групата на Огигия осъзнават, че са преследвани от отмъстителен Циклоп, докато бягат от Йемен.

В последствие, героинята от един от най-успешните сериали по FOX „Бягство от затвора“ Сара започва сериозно да се притеснява за безопасността на семейството си, след като разбира истинската причина за фалшифицирането на смъртта на Майкъл.