Press "Enter" to skip to content

Хотелите в Бургас предпочитани и търсени за лятна почивка

Бургас несъмнено е един от най-обичаните и красиви градове в България. Разположен в южната част на българското Черноморие, той целогодишно привлича множество гости, както от страната, така и от чужбина. Освен като любимо място за лятна почивка, Бургас е високо ценена дестинация и от гледна точка на множеството културни събития, които се провеждат там.

Без значение дали ви предстои кратко бизнес пътуване или продължителна лятна ваканция, специалистите от каталога с хотели от Rooms.bg са се постарали да съберат на едно място богато разнообразие от хотели в Бургас, които да покрият вашите изисквания за цени, комфорт, качество на обслужването и предлаганите услуги. В техния сайт лесно ще се ориентирате кое е най-подходящото място за вашия престой, така че да извлечете максимума от това, което предлага градът.

Според характера на престоя ви, може да избирате между хотели, разположени в центъра на Бургас, хотели в близост до конкретни забележителности и атракции и хотели, предлагащи пряк достъп до плажната ивица и морската вода. Изборът е изцяло ваш! Голямото разнообразие от гости и туристи е определящо и за голямото разнообразие от места за настаняване: от големи луксозни хотели до по-малки семейни къщи и вили за гости. Всички възможности, а те са много /очакват ви над 35 предложения за резервация/ може да видите в страницата с хотели в град Бургас ето тук: https://www.rooms.bg/hotel-burgas.html

Предложения за настаняване в хотели в град Бургас


Вижте видеото, записано с дрон от което се виждат хотелите и плажовете на Бургас през птичи поглед

Изключително удобен за работни посещения, е бизнес хотел „Бургас”. Разположен е в близост до всички административни сгради в града и привлича внимание със своя модерен стил и излъчване. Хотелът разполага с всичко необходимо за вашия комфорт по време на престоя ви в града: удобни стаи, телевизор, интернет, паркинг, румсървис, сейф и т.н.

Друг често предпочитан хотел както за бизнес гости, така и за семейна почивка и големи празненства, е хотел “Атаген”. Разположението му е удобно за плажни приключения и освежаващи градски разходки. Намира се в центъра на Бургас, на около 5 минути от брега на морето.

Ако пък ви се ще да се пооткъснете малко от шума и забързания начин на живот в големия град, ви предлагаме да планирате релаксираща почивка в хотел „Атлантис Резорт и СПА”. Той се намира в крайбрежния квартал на Бургас – Сарафово и е изцяло ориентиран към морето. Мястото е чудесно за семейна почивка и релаксираща ваканция. Същевременно, центърът на града е само на 15 минути път от хотела, в случай, че ви се прииска да се разходите и там. Хотелът разполага с множество удобства и забавления за най-малките гости, сред които: детски басейн, детска площадка, детски клуб, дневни занимания и забавления и т.н. Междувременно, родителите и техните приятели могат да се отдадат на заслужена почивка в луксозния СПА центъра на хотела. Богатото разнообразие от СПА процедури ще възстанови силите ви и ще ви изпълни с позитивна енергия за живот.

Бургас идеален за лятна почивка

Възползвайте се от богатата палитра от хотели в град Бургас и смело изберете мястото, което ви се струва най-подходящо за вашия пълноценен престой. Дали това ще е в центъра или периферията на града, дали ще е в голям или малък хотел, дали ще е за ден или месец – гостоприемството, с което се отличава този град ще ви помогне бързо да се почувствате като у дома си.
Пожелаваме ви приятна почивка в Бургас!