Press "Enter" to skip to content

На море в България – Северно Черноморие

Летният сезон наближава с пълна сила, а с него и необходимостта да обмислим и планираме своите крайморски ваканции. Ако сте се насочили да прекарате своето море 2018 на Северното Черноморие, от Onfire.bg са подбрали за вас десетки страхотни предложения за вълнуващи почивки на достъпни цени. Множество хотели по курортите желаят да предоставят възможност на своите гости да прекарат една незабравима ваканция на преференциални цени в разгара на летния сезон.

Българското Северно Черноморие е чудесна дестинация за горещите летни месеци, тъй като температурите там не достигат толкова високи граници както в по-южните точки на страната. То обхваща и много от известните и любими, както на много българи, така и на десетки хиляди чужденци, курорти като Златни пясъци, Албена, Св. Св. Константин и Елена, Каварна и др.

Ако желаете да прекарате една чудесна морска ваканция, с незабравими преживявания, вкусна храна, веселия и предостатъчно възможности за отдих и почивка, разгледайте нашите оферти. Те са предоставени от едни от най-предпочитаните и надеждни хотели, за които качеството на престоя и удовлетвореността на клиента са най-големият приоритет.

Св. Св. Константин и Елена е красив курорт на Северното Черноморие, който е сред предпочитаните дестинации не само за вълнуващи летни преживявания, но и за семейна почивка. Курортът преплита по един изключително успешен начин както забавленията и поддържането на летния купонджийски дух, така и по-уединената и спокойна морска атмосфера. Сред нашите топ предложения за настаняване в Св. Св. Константин и Елена са Гранд Хотел Варна, хотел „Аква Азур”, хотел „Атлант”, хотел „Азалия”, бутиков хотел „Кристел” и още много други.

Няма как да пропуснем да споменем и още един от най-известните и любими курорти по Северното Черноморие, където животът кипи денонощно, а именно – Златни пясъци. Ако все още не сте се наслаждавали на тази еуфорична комбинация от звуци, цветове, емоции и неограничени възможности за забавление и купон, то обезателно се възползвайте от тази възможност когато планирате своето море 2017. Освен това, сега можете осезателно да вдигнете нивото на вашата ваканция, възползвайки се от големите намаления на някои от водещите хотели за курорта като хотел „Адмирал”, хотел „Хавана”, хотел „HVD Вива Клуб” и др.

Разгледайте и останалите предложения за почивка на Северното Черноморие. Всеки един от хотелите предлага голямо разнообразие от услуги и възможности за резервация в удобен за вас период. Също така, можете да изберете най-удобната за вас опция за изхранване: само закуска, закуска и вечеря или пълен пансион (All Inclusive). Изберете пакета, който най-подхожда на вашите планове и резервирайте своята морска ваканция в едни от най-емблематичните курорти на българското Северно Черноморие, на специално ниски цени.